Optimitzant l’us de Flinkin

22 Març, 2011

Fa uns dies us parlava d’un nou servei, creat a Catalunya, anomenat Flinkin que em serveix per anar arxivant totes aquelles pàgines webs, articles, etc. que crec que val la pena tenir controlades sense haver de sobrecarregar la secció de preferits del meu navegador. Val a dir que cada dia el faig servir amb més naturalitat i més sovint.

De fet, fa poc, en actualitzar la meva versió de Firefox que ja li tocava, vaig perdre l’addon del Google Notebook, tampoc és que em sabés greu, doncs el tenia força oblidat, però posats a desfer-me d’ell vaig aprofitar Flinkin per copiar-hi tots els enllaços que havia guardat al Google Notebook.

Per fer això, però, necessitava una mica de l’agilitat que em donava l’addon de Flinkin per Chrome, que ja us vaig dir que l’addon de Firefox no el sabia (i segueixo sense saber) fer anar, ni tan sols en la versió actualitzada. I aquesta agilitat me la van donar uns vells coneguts de qui feia temps que no en parlàvem per aquí: els bookmarklets.

Vaig veure que Flinkin em donava l’opció de fer servir un bookmarklet, el vaig provar i el resultat va ser més que òptim! Així que des d’aquí us el recomano.

2 Respostes per a “Optimitzant l’us de Flinkin”

  1. Marcusen Says:

    Flinkin sembla una versió pobre (sense tags) de Delicious. No acabo de veure-li la utilitat.

    • Yaiba Says:

      Si que te tags. I respecte a la utilitat, no crec que sigui un Delicious-killer, si no una alternativa a l’hora de triar per qui no feia servir Delicious (com jo).


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: