Endreçant els enllaços

17 febrer, 2011

Fa temps que el Marcusen em parla de les bondats d’un servei com era Delicious, una web que oferia el servei d’anar-te desant els enllaços que desitjaves i etiquetar-los de manera que estiguessin ben organitzats en cas de necessitat. Soc sincer: mai em vaig interessar gaire per aquest servei, doncs no em feia falta.

Mantenint la meva barra de preferits en bon ordre i estat de salut, anava sobrat per tindre els meus enllaços allà, és més, era de la teoria que si em faltava lloc era perquè tenia massa enllaços guardats.
Per guardar compilacions d’enllaços sobre un mateix tema, feia servir un add-on del Bloc de Notas de Google, no era gaire del meu gust per la seva simplicitat i les poques opcions que disposa, però pel poc que el feia servir ja m’anava bé.
I per disposar dels meus enllaços a tot arreu, faig servir Xmarks, gràcies al que puc engegar l’ordinador a Reus i tindre els meus preferits a l’instant.

Però fa poc, que un nou projecte m’està obligant a recopilara informació diversa de fonts encara més diverses i és aquí on les meves creences i teories han caigut. I davant la necessitat d’un gestor d’enllaços, he decidit fer país i confiar en una proposta gestada a Barcelona, a Catalunya. Flinkin compleix a la perfecció amb les meves necessitats d’emmagatzemar llistes d’enllaços en diverses categories, de decidir la privadesa de les mateixes, i tot d’una manera molt intuïtiva i visual… i en català! Bravo per Flinkin!

Per no ser tot floretes, dir que mentre que no tinc cap queixa del add-on de Chrome, no aconsegueixo fer anar el de Firefox. El vaig instal·lar, però no trobo per enlloc del navegador cap referència a ell. Si algú sap com es fa que m’ho indiqui!

Una resposta per a “Endreçant els enllaços”


  1. […] Fa uns dies us parlava d’un nou servei, creat a Catalunya, anomenat Flinkin que em serveix per anar arxivant totes aquelles pàgines webs, articles, etc. que crec que val la pena tenir controlades sense haver de sobrecarregar la secció de preferits del meu navegador. Val a dir que cada dia el faig servir amb més naturalitat i més sovint. […]


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: