Una altra manera de fer servir Reader

24 Mai, 2011

Comentava fa temps amb Marcusen sobre l’us del lector de noticies com aquest s’anava inflant a mesura que afegíem nous blocs i feeds que seguir. Personalment, no acostumo a consultar la meva conta de Google Reader al llarg del cap de setmana, cosa que fa que quan arriba diumenge a la nit o dilluns a la tarda, em trobi amb aquell indicador de +1000 articles sense llegir. Però no tot és per llegir!

De fet, va arribar un moment en que vaig deixar de fer servir el Reader per seguir l’actualitat, ara només faig un repàs ràpid i una lectura en diagonal de tot. D’un temps ençà, faig servir-lo molt més com a arxiu d’informació, on gràcies al potent motor de recerca que ofereix Google, em serveix per trobar informació sobre temes que en un moment donat em poden interessar.

Per exemple, tinc un parell de webs amb estructura de bloc (com per exemple Sceper) que es dediquen a anar informant de quan apareix material compartit a la xarxa. Òbviament, un 80% del que es publica no m’interessa, però pot donar-se el cas que un dia necessiti alguna cosa que podria haver estat anunciada allí, ho busco amb Reader i ja ho tinc.

També li trec suc al Reader en afegir pàgines de Tumblr que es dediquen a simplement publicar fotografies sobre un determinat tema (com Bikes, Bikes & Bikes), d’aquesta manera, en cas que algun dia necessiti una fotografia sobre algun tema, miro als meus feeds i en tinc per triar i remenar.

Valtros feu servir Reader d’alguna manera diferent? Si és així no dubteu a comentar-nos-ho!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: