Mad Love

19 Mai, 2011

Enguany els upfronts*, han fet neteja de sèries dins el panorama audiovisual nord-americà. Una de les caigudes a la primera de canvi, i que ha quedat tallada amb només la primera meitat de la primera temporada, ha estat Mad Love de la cadena CBS.
Em sembla una bona elecció, doncs és una sèrie que no venia a dir res i que estava “massa” inspirada en How I Met Your Mother. Sumant-li que la trama no podia oferir res de nou, tenim una justa cancel·lació.

Mad Love ens parla de com Ben Parr (interpretat per Jason Biggs) coneix la Kate Swanson i comencen a sortir, paral·lelament els seus respectius amics, Larry i Connie, es veuen també atrets però de manera inversa: odiant-se. Però com ja sabem, de l’odi a l’amor a vegades només hi ha un pas.

Com ja es veia a venir, la història de Ben i Kate és avorridíssima, mentre que Larry i Connie ens ofereixen la “teca” de la sèrie, però per uns camins molt trillats. Les situacions i problemàtiques que es presenten són ja conegudes i resoltes.
Per si fos poc, conviure amb How I Met Your Mother no li fa cap bé, doncs Mad Love és en molts moments una copia descarada de la primera, amb escenaris recurrents, plans similars, recursos narratius, repartiment de rols…

Descarat!

Però tot i així, en cada episodi, vulguis o no, sempre hi ha un moment en que Tyler Labine en la seva interpretació de Larry Munsch, t’arrenca un somriure o una bona riallada. Per tant, sabent que són 13 capítols i prou, es pot aprofitar un tarda morta per veure’ls.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: