Aturant el temps

16 Març, 2011

Per raons acadèmiques em vaig veure l’altre dia obligat amb la necessitat de fer servir cert programa estadístic que ja havia fet servir en altres ocasions, però a l’hora d’anar a instal·lar la versió que fa anys que tenia, em va començar a donar problemes perquè la llicència havia caducat i no es podia fer servir. I ara que feia?

Òbviament, el primer pas va ser buscar la última versió del programa, a veure si estava disponible d’alguna manera. En no trobar cap versió que funcionés, i comprovar que totes finalment et duien al mateix punt de la llicència caducada. Començava a no trobar solucions immediates que no fossin la legal.

Llavors vaig descobrir RunAsDate. Aquest petit programa que ni tan sols necessita instal·lació, és capaç de fer que un programa funcioni sempre en les dates que li assenyales. Així que tot el que em va caler fer va ser buscar una versió trial (en proves) del programa, versions que moltes vegades són ofertes pels creadors per tal que provis el producte abans de decidir-te i solen ser completament funcionals.
Aquesta versió trial la vaig fer funcionar entre les dates vàlides per provar-la i es va resoldre el meu problema.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: