Que fem amb l’ocellet?

9 Novembre, 2010

Des que vaig re-obrir la paradeta, vaig obrir també una conta a Twitter per vincular-la al bloc. El nom d’usuari és el mateix que el de l’adreça de la web, decisió que vaig prendre ràpidament i que no m’acaba de convèncer; és a dir: [at]infomandril.
Cada article que apareix al bloc, ve acompanyat per una ressenya a Twitter (així és com alguna vegada ha arribat gent a aquests indrets), però m’agradaria donar-li una mica més de suc, a veure si entre tots decidim que fem amb l’ocellet.

El fet és que he notat que els cops que he retwittejat a [at]infomandril des de la meva conta personal de Twitter, l’increment de visites és molt considerable, per tant, la meva conclusió és que m’interesa que els lectors del bloc que disposin de conta a Twitter, és facin seguidors de Mandrilades. també.

Ja des que vaig obrir la conta, que la idea de posar un botó al bloc de l’estil “Segueix-nos a Twitter” no m’acabava de fer el pes, donat el caràcter auster del disseny. I clar, haver posat un discret [at]infomandril al lateral, a l’estil del botó de l’RSS… home, és una opció, que us semblaria?

També penso que no us puc demanar que em seguiu i que jo només us aporti la ressenya dels nous articles, crec que és pot aprofitar una mica més el tema, no?
Per exemple, havia pensat que Mandrilades. podria seguir tots aquells twitters sobre les matèries que parlem al bloc (i.e. el dia que vam parlar de Manel, haver-nos fet seguidors del seu twitter), i retwittejar per als nostres seguidors aquelles piulades que trobés més interessant. Així, per exemple, no us caldria ser seguidors de tothom per de tant en tant saber-ne algun detall.

Dono per sabut el fet del feedback que mantindria amb els lectors, que a vegades fa mandra deixar un comentari, ho se, però una piulada no costaria tant, no?

En fi, espero idees, suggeriments, opinions,etc. als comentaris! A veure si podem acabar d’engegar l’ocellet blau!

P.S.: Per cert, les tires còmiques que acompanyen l’article són de Zits, de Jerry Scott i Jim Borgman, un altre dia us en parlo!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: