Un breu apunt

22 Octubre, 2010

La veritat és que avui no tinc gaire temps per escriure com es degut, però de totes maneres aprofitaré per explicar-vos un detall que em vaig oblidar quan vaig parlar sobre les bookmarklets de Radbox i Instapaper.

El tema és que us vaig recomanar ambdues bookmarklets per recopilar videos i texts, però no vaig especificar que també es pot fer desde Google Reader. En efecte, GReader ens ofereix varies possibilitats per enviar els articles que llegim a diferents llocs com poden ser Facebook, Blogger, Twitter, etc.

Doncs bé, entre elles també trobem l’opció d’enviar els articles a Instapaper, i, molt ràpidament, podem afegir-li l’opció d’enviar els videos que veiem a Radbox.
L’opció d’enviar, esta a la barra blava de peu de l’article que estem llegint (on hi ha el “Compartir”) on diu “Enviar a”, i els diferents llocs on enviar els hem de triar a la configuració del reader. Anem a Configuració -> Configuració de Reader, a la pestanya Enviar a i alli trobarem llistades les webs on enviar els articles; i més abaix ens dona l’opció de Crear un enllaç personalitzat.

Tot i que al principi potser no hi penses, acaba sent de gran utilitat disposar d’aquestes opcions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: